NICARAGUA: FEMINISTISK STUDIERESA


Inspireras och utbyt erfarenheter med feminister på en annan kontinent! Under elva dagar i Nicaragua träffar vi aktivister som kämpar för fri abort, mot våld mot kvinnor och för rätten till jord. Vi träffar män som arbetar för en förändrad mansroll och hbtq-personer som kämpar för sina rättigheter. Vi hinner också besöka vulkanöar, tropiska skogar och kaffeplantage.

Om resan

Med den här resan får du det bästa av två världar. Å ena sidan ett värdefullt kunskaps- och erfarenhetsutbyte med människor som dagligen arbetar för sina rättigheter. Å andra sidan ett oförglömligt äventyr i ett land där turismen fortfarande är ganska nyvaken, men har allt att erbjuda.

För vem

Alla är välkomna att följa med. Hon, han och hen. Du som arbetar med de här frågorna, du som är engagerad på din fritid, eller du som bara är allmänt nyfiken. Svensktalande, spansktalande eller annat talande. Alla åldrar är välkomna. Berätta om du vill ta med barn, eller om du har någon form av funktionsnedsättning. Vi kan lösa det mesta. Vi strävar efter en grupp på 10-14 personer.

När: 26 oktober 2014 05:00 - 6 november 2014 19:00

Var: Nicaragua / Nicaragua

Arrangör: Volontur