FESTIVAL FÖR 17


"Festival för 17 är en helt fristående grupp som skapades på initiativ av folk som vart aktiva i Linje 17 Mot Rasism.

Festival för 17 äger rum lördagen 6 september, en vecka innan riksdagsvalet, en festival för alla som har och vill sprida tanken om alla människors lika värde. Kulturens kraft att uppmana, påvisa, påminna, inspirera om ett Sverige där ingen ska behöva vara hungrig eller sova på trottoarerna. För en framtid där kärlek är något fint oavsett vem du älskar, där alla kan ta sig fram och leva ett värdigt liv oavsett fysisk förutsättning eller ålder. För ett framtida Sverige med plats för mångfald av etniciteter, hudfärger, uttryck, relationer, religioner, drömmar....

....Det blir fett kul tillsammans!

TeddyBears, Nina Ramsby, Stefan Sundström, Nike och den Röda Orkestern, Slag från hjärtat, Strindberg som tortyr, Kåldolmar och kalsipper, Fler artister kommer!"

"Den 6 september arrangerar vi i Festival För Sjutton en festival på Nytorps gärde, ett gärde längst vår tunnelbanelinje söder om Stockholm. Det kommer bli en sprudlande och inspirerande heldagsfest med musik, utställningar, aktiviteter för barn, workshops, mat, idrott och mycket mer. Dessutom arrangeras även Spring För Sjutton, ett inkluderande lopp där alla kan delta och där det viktiga är att göra något tillsammans. Vi vill stärka den lokala gemenskapen och engagemanget och låta glädje blandas med allvar!"

För tider och program följ infolänken:

När: 6 september 2014 08:00 - 6 september 2014 21:00

Var: Nytorpsgärde, Kärrtorp, T - Linje 17 / Stockholm

Arrangör: Festival för 17