Bästa boken om Sveriges sämsta idé - kreativ After Work


"Kom på en kreativ after work som anordnas i samarbete med Guringo på Brunkebergstorg och var med i skapandet av den bästa boken om Sveriges sämsta idé!

Boken är svenska folkets budskap till politikerna om statliga Vattenfalls planerade satsning på brunkol i Tyskland. Nästan 800 texter har kommit in och dessutom har en rad kända namn, från Pär Holmgren och Tomas Kåberger till Ebbot och Silvana Imam, bidragit. Nu behöver vi kreativa illustrationer, teckningar och målningar till boken som kommer överlämnas till den minister som blir ansvarig för Vattenfall efter valet.

Konstnären och musikern Love Antell, som skrivit en text och gör omslaget till boken, påbörjar under eftermiddagen en maratonmålning som du också har chans att bidra till. Det blir även spoken word uppträdanden och skön musik.

Eventet anordnas för att slå på trumman för sista chansen att bidra till boken.

Vi uppmanar alla gäster att ta den här sista chansen innan boken går till tryck att bidra med texter, bilder eller klotter. Du kan också göra ett open mic uppträdande som filmas till lanseringsfesten. Det här är verkligen allas vår bok, om vårt gemensamma energibolag - och vår gemensamma framtid!

Kom till Elefanten, lyssna på DJs, häng med vänner i baren - och var en del av boken, du med!"

När: 3 september 2014 14:00 - 3 september 2014 17:00

Var: Brunkebergstorg / Stockholm

Arrangör: Greenpeace Sverige