Hobbyrummet @ Babajan 23/8


Lördag 23 augusti klockan 22 ställer sig Hobbyrummet bakom mixern och låter ljuva toner av bland annat reggae, grime och hiphop landa i dina öron.

Innan dess finns det underbar mat att äta i restaurangen. Planerar du fylla magen innan spelningen rekommenderar vi dig att boka bord - det är ett populärt ställe!

I Nadjas aka Nay-J's vinylväska finner du denna kväll bland annat Rootsreggae som är den systemkritiska, rastafariska 70-talsreggaen, den mest internationella reggaen. Det blir lite Dancehall och en och en annan dubskiva har såklart också smugit sig ner - för en kombination god öl och sköna instrumentala toner passar så himla bra en kväll som denna. Du kommer inte att bli besviken!

Lill-Tjafs När Sara aka Lilltjafs sätter in en cd-skiva i spelarna får du höra hiphop från 90-talet, politisk hiphop och kvinnor som spottar fram grymma låttexter som berör ditt innersta. Mottot "Kör bara kör" älskar vi!

Jezz Vad äääär det för musik? frågar de flesta sig när Jessica aka Jezz spelar grime. Jo! Grime är inte garage, grime är inte jungle, grime är inte hiphop och inte dancehall. Grime är en mix av alla dessa genrer med en starka texter som ofta handlar om arbetarklassen i England. Musikstilen har sin bas i London. Förvänta dig mycket elektroniska toner!

När: 23 augusti 2014 20:00 - 23 augusti 2014 23:00

Var: Katarina Bangata 75 / Stockholm

Arrangör: Hobbyrummet