FRIHETEN - Feministisk krog i Stockholm - Tema: Stolthet


"Föreställ dig en krog fri från sexism. Där tafsande händer lyser som glittrande stjärnor med sin frånvaro. Där du slipper alla som inte förstår. Där du inte är ett köttstycke som någon jagar, kletar, stirrar, tar på trots att du inte vill. Där du inte behöver förklara samtycke en gång till i världens längsta facebooktråd. En plats där du aldrig kommer känna att du håller tyst för att du inte orkar tjafsa. Där ingen kommer för nära. Där din polare aldrig behöver fejkringa dig och säga att din morfar har dött eller att du måste mata dina porslinskatter. Där du får vara dig själv oavsett om du är renskrubbad, lite bakissvettig från häromkvällen eller superglittrigast av alla. Där inga obehagliga ögon finns. Där du kan andas. Där du kan leva.

Vi drömde om en plats där vi fick vara oss själva. Tack vare alla som har varit med och skapat Friheten så har detta blivit verklighet. Nu är det dags för vår tredje kväll. Prideveckan närmar sig. Vad betyder pride? Stolthet. Avsaknad av skam och rädsla. Du vet vad du vill. Du vet vad du kan. Du vet vem du är. Kom och värm upp inför Pride med oss ♥

Vi ger er denna natt:

BRANDTAL

CATWALK

MUSIK

Vi efterlyser folk till catwalken och som alltid är du välkommen att anmäla intresse för att uppträda. På Friheten får alla vara med. Kontakta oss på krogfriheten@gmail.com för mer information."

"Var: Bonden Bar, Bondegatan 1, Stockholm

Tunnelbana: Medborgarplatsen

När: 2014.07.23, åtta till ett

Hur: Friheten kommer alltid att ha fri entré

Åldersgräns: 18 år den här gången

Kontakt: krogfriheten@gmail.com

Facebook: facebook.com/krogfriheten

Twitter: @krogfriheten

Tumblr: @krogfriheten

Instagram: @krogfriheten

"///OBS/// På grund av catwalken så kör vi stängd lista denna gång för att garantera att alla känner sig trygga, fria och älskade. Här är bara feminister välkomna. Detta är vår plats. Vi ses. Puss."

Följ länk för att skiva upp dig:

När: 23 juli 2014 18:00 - 23 juli 2014 23:00

Var: Bonden Bar, Bondegatan 1c / Stockholm

Arrangör: Friheten