Boksläpp för den feministiska antologin DET HÄNDER NU!


"BOKSLÄPP!

Den 20:e april kommer du för första gången att kunna köpa den feministiska antologin Det händer nu på Moriska Paviljongen i Malmö. Vi tar med 500 böcker dit för försäljning, se till att en av dessa blir din!

Med över 90 medverkande, varav flera på plats för att läsa upp sina texter, blir detta ett boksläpp utöver det vanliga. Vi kommer att projicera illustrationer och serier från boken på väggarna, fylla bardiskarna med fika och fira dagen (och natten! ) lång. Vi drar igång eventet klockan 15 med systerskapskören och håller på till 18. Det kommer samtliga timmar erbjudas barnpassning med aktiviteter och bland annat ansiktsmålningar.

Förutom att boken för första gången kommer finnas i fysisk form för bläddrade och beundran kommer man på plats även kunna köpa Feministiskt merch och Det händer nu-tygpåsar. Vi kommer också ha ett lotteri där man har chansen att vinna Det händer nu, tygpåsar, stickers, boken 100 brev som inte förändrade världen - signerad av självaste Gudrun Schyman och även smycken från bla. Snippasmycket, Kvinnokampen, GlamMuttan, Lyckofittan, Lovisa Sköld och mycket annat. All inkomst från lotteriet går oavkortat till Tjejjouren Malmö.

Eventet är gratis för alla och lokalen är fullt tillgängligt. "

"VAD: Boksläpp för Det händer nu, (www.dethänder.nu) NÄR: Söndagen den 20e April, 15:00 - 18:00 VAR: Moriskan, Norra Parkgatan 2, Malmö ENTRÉ: Gratis"

När: 20 april 2014 13:00 - 20 april 2014 16:00

Var: Moriska Paviljongen, Norra Parkgatan 2 / Malmö

Arrangör: Feministiskt Initiativ Malmö