Blondinbella blir riskkapitalist

2011-04-29 | padlock

EKONOMI

Modebloggaren Isabella ”Blondinbella” Löwengrip har startat flera bolag och är nu aktuell med ett nytt magasin. I en intervju med tidningen Resumé berättar hon om sina planer på att bli riskkapitalist.

E-handel

-Jag har dragit igång Löwengrip Invest för att jag vill jobba som riskkapitalist. Hittills har jag bara investerat i mina egna bolag men framöver kommer jag även att investera i andra bolag, främst inom e-handel och internettjänster, säger hon till Resumé.

Blondinbella utsågs till årets affärsnätverkare av Business Network International 2010 och är nu är aktuell med ett nytt magasin. Ändå är det den ursprungliga modebloggen som tar mesta delen av hennes tid. Där lägger hon ned fyra-fem timmar om dagen och tycker fortfarande att bloggen är det roligaste av hennes projekt. Bloggen är hennes passion.

Vill starta skola

Bloggen har ändrat karaktär och är nu mer nischad mot entreprenörskap och det är inte längre enbart 14-åriga tjejer som läser den, tror avsändaren Isabella Löwengrip.

-Jag hoppas att jag ska kunna fortsätta att jobba med att främja ungt entreprenörskap. Kanske starta en gymnasieskola för unga entreprenörer, säger hon till Resumé.

Verktyg


Skriv ut

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att kunna lämna en kommentar.

annons: